Kas

TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenen "Problem Çöz! Hayatı Yaşa!" Özel Yetenekli Öğrencilerin Doğada Yaratıcı Problem Çözme Becerilerinin Geliştirilmesi" adlı projemiz 10-16 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Proje yürütücümüz Sami Sezer ARBAĞ'a,

Proje uzmanlarımız Doç. Dr. Hasret NUHOĞLU, Dr. Kader Arkan SEZGİN, Muhammed ŞEN'e,

Kurum Müdürümüz Hülya ÖZYÜREK'e,

Açılışımızda, kamp alanında, kapanışımızda projenin her anında yanımızda olan Ataşehir Kaymakamımız Sn. İsmail Hakkı ERTAŞ'a,

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İsmail GÜNDAY'a,

bize destek olan bütün şube müdürlerimize,

ve katkısı olan tüm eğitmen, lider ve paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Kas

Building Bridge International Projesi İle Kültürel Etkileşim Zamanı

Ekm

29.09.2021-03.10.2021 tarihleri arasında Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürülüğüne ait, yürütücülüğünü İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Hülya ÖZYÜREK'in yaptığı Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliğinde öğrenciler ve öğretmenler için sağlıklı ekosistem ve doğal çevreyle alakalı atölyeler yapılırken tüm Ataşehir halkı için de bilim söyleşileri yapıldı.

May

TÜBİTAK Destek Programlarından 4️⃣0️⃣0️⃣4️⃣programı Problem Çöz! Hayatı Yaşa! "Özel Yetenekli Öğrencilerin Doğada Yaratıcı Problem Çözme Becerilerinin  Geliştirilmesi" projemiz ile Ataşehir MEM adına başvurduğumuz 4️⃣0️⃣0️⃣7️⃣programı "Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliği" projemiz destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK 4007 proje yürütücüsü Kurum Müdürümüz Hülya Özyürek ve TÜBİTAK 4004 proje yürütücüsü Matematik öğretmenimiz Sami Sezer Arbağ'a,  projede büyük bir özveriyle çalışan Müdür Yardımcımız Kader Arkan Sezgin ile emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi çocukları Kadıköy Mini Maker Faire Festivali’nde bir araya getirdi. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Eyup SUCU ´nun Takım Koçluğunu yaptığı "SU KAŞİFLERİ" takımı olarak bu renkli festivale katıldık..İstanbul Maker Faire festivali ile öğrencilerimiz yeteneklerini keşfederek, ürettikleri projeleri sergilediler.