May

TÜBİTAK Destek Programlarından 4️⃣0️⃣0️⃣4️⃣programı Problem Çöz! Hayatı Yaşa! "Özel Yetenekli Öğrencilerin Doğada Yaratıcı Problem Çözme Becerilerinin  Geliştirilmesi" projemiz ile Ataşehir MEM adına başvurduğumuz 4️⃣0️⃣0️⃣7️⃣programı "Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliği" projemiz destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK 4007 proje yürütücüsü Kurum Müdürümüz Hülya Özyürek ve TÜBİTAK 4004 proje yürütücüsü Matematik öğretmenimiz Sami Sezer Arbağ'a,  projede büyük bir özveriyle çalışan Müdür Yardımcımız Kader Arkan Sezgin ile emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi çocukları Kadıköy Mini Maker Faire Festivali’nde bir araya getirdi. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Eyup SUCU ´nun Takım Koçluğunu yaptığı "SU KAŞİFLERİ" takımı olarak bu renkli festivale katıldık..İstanbul Maker Faire festivali ile öğrencilerimiz yeteneklerini keşfederek, ürettikleri projeleri sergilediler.