İSTANBUL / ATAŞEHİR - İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi

Etkinlikler Başlıyor

Ağu

YENİ KAYIT YAPTIRACAK VELİLERİMİZİN 29 AĞUSTOS 2017 TARİHİ SAAT 16:00´ A  KADAR KAYIT YOĞUNLUĞU YAŞANMAMASI İÇİN KAYIT YAPTIRMALARI  GEREKMEKTEDİR

Ağu

Kurumumuzda eğitime devam eden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri hakkında bilgilendirmeler Duyurular bölümünde mevcut olup aynı zamanda aşağıdaki bağlantıları kullanarak kayıt yenileyebilirsiniz.

Tem

2017-2018 Eğitim Öğretim yılından itibaren Bilim ve Sanat Merkezlerimizde eğitimlerine devam edecek öğrencilere yönelik bireysel değerlendirme ve yetenek komisyonları değerlendirmeleri tamamlanmıştır.

İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ KAYIT TAKVİMİ  DAHA SONRA İLAN EDİLECEKTİR.

Haz

Kurumumuz İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi´nde 03 Haziran 2017 Cumartesi günü Tübitak 4006 Bilim Fuarında gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Kurumumuz İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi  9 Haziran 2017 Cuma Günü sona eriyor

May

Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali 22-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya´da yapıldı.

May

TÜBİTAK 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali´nde İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi 2 adet Türkiye derecesi elde etmiştir.

May

Istanbul Bilim ve Sanat Merkezi Dil Sanatları ve Resim Biriminin "Şehr-i Istanbul" adlı kitabı yayımlanmıştır. Kitabımızın imza gününe tüm kıymetli velilerimizi ve kitapseverleri bekleriz

May

Kurumumuz Müzik Birimi öğrencileri  "Çoksesli Çocuk Şarkısı Yorumlama Başarı Ödülü"  kazanmıştır.

May

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Atafest Etkinlikleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla projelerimiz serginlendi.

May

Çekmeköy Belediyesi  Uluslararası Alija İzzetbegoviç Bilim Olimpiyatı´na kurumumuzdan 1 adet proje davet edilmiştir. 18 Mayıs-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında Maltepe Marma Hotel´de yapılacak yarışmaya kurumumuzdan Bilge EKŞİ ve Derya UĞUR hazırladıkları "Bilinçaltı Mesajlara Genç Bakış" adlı projeleri ile Erşah KAYAPINAR danışmanlığında Araştırma Projeleri kategorisinde katılacaklardır.

May

24 saat akil oyunlari şampiyonasindaki başarısından dolayı öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

May

Öğrencimiz ,Ozan Kayaoğlu´nu  yüzme şenliklerinde elde ettiği dereceden dolayı tebrik ederiz.