Değerli Müdürümüz Hülya ÖZYÜREK Emekliye Ayrıldı.

2017 yılından bu yana İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezinde müdürlük görevini sürdüren değerli, müdürümüz Hülya Özyürek, 33 yıllık görev süresinin ardından emeklilik kararı aldı.

Geçen 6 yıl boyunca kurumun vizyonunu değiştiren "olduğu kadar değil; olması gerektiği gibi" mottosuyla gecesini gündüzüne katarak çalışan, kurumumuzda bulunduğu süre boyunca her branşta katılınan yarışma, proje, kurumuza gelen her derecede madalya, ödül, hepsinin ötesinde süreçler boyunca öğrencilerimizin eğitsel kazanımları, yüzlerce mezunlarımızın geldiği gurur veren tablosu yanında; kurumumuzun güçlendirilmesi derslik ve atölyelerin fiziki donanımının sağlanmasına her aşamada emeği geçen değerli müdürümüz Hülya ÖZYÜREK; kurumumuzun yıldızı oldunuz.

Kattıklarınız hatırlama değer.

Bize kattıklarınızı her bir öğrenci, idarecileriniz ve yıllarla birlikte çalışıp ürettiğiniz kıymetli öğretmen kadronuz olarak sizi hiç unutmayacağız.

Çok teşekkür ederiz.

Yayın: 25.02.2023 - Güncelleme: 25.02.2023 13:00 - Görüntülenme: 843