Ağu

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri henüz başlamamıştır. Kayıt yenileme işlemlerinin uzaktan yapılması planlanmaktadır. Genel Müdürlüğümüzden konu ile ilgili talimat geldiğinde sizlere web sitemiz ve SMS aracılığı ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kasım ayı içerisinde ilana çıkan öğrencilere yönelik grupla psikolojik danışma programlarına katılımlarından dolayı öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Toplamda 57 velimizin başvurusu üzerine yapılan gün ve saat ayarlamalarına göre 40 öğrencinin gruplara dağılımı sağlanmıştır.Yaş, gün ve saat ile ilgili bir mutabakata varılamayan öğrenci velilerimiz bireysel randevu almaya yönlendirilmiştir.

Şbt

Müzik Öğretmenimiz Ayşen ERTÜRKLER ´in hazırladığı Yetenekli Çocuklar Serisi 1-2 oynayalım eğlenelim kitabı çok yakında www.oynayalimeglenelim.org web sitesinde erişime açılacaktır.