2023-2024 ANAOKULU KAYDI İÇİN GEREKEN BELGELER:

1- ÖĞRENCİ NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

2- ÖĞRENCİNİN 4 ADET VESİKALIK FOTOĞRAFI

3- İKAMET ADRESİNİ GÖSTERİR BİR FATURA (ELEKTRİK, SU, DOĞALGAZ VS.)

4- AŞI KARTI FOTOKOPİSİ

5-İKAMETGAH BELGESİ

6-ÖN KAYIT FORMU (KURUMDA DOLDURULACAKTIR.)

Haz

Amerika Birleşik Devletleri'nin en prestijli burs programı olan Fulbright programı, ülkemizde 1950'den bu yana öğrenci, araştırmacı ve profesyonellere kültürel değişim programları aracıyla akademik faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için burslar sağlar. Fulbright Komisyonu, aynı zamanda Amerikan Dışişleri Bakanlığı resmi yetkili EducationUSA Danışmanlık Merkezi olduğundan, Amerika’da eğitim almak ya da araştırma yapmak isteyenlere ücretsiz, tarafsız ve tam bilgi aktarımını hedeflemektedir. Bu kapsamda Türkiye Fulbright Komisyonu İstanbul Ofisi Direktörü Dr. Betti Delevi, öğrencilerimize, hem Amerika'da eğitimi hem de bursları tanıtmak üzere Zoom üzerinden kapsamlı bir sunum gerçekleştirecek ve sunum sonunda soruları cevaplayacaktır. İlgilenen lise ve mezun öğrencilerimizin muhakkak katılmasını tavsiye ediyoruz.

Tarih: 12 Haziran Pazartesi

Saat 19:00

Toplantı Katılım Kontenjanı: 100 kişi

Toplantı Linki: Öğrencilere bilgi verilmiştir.

Haz

YAZ OKULUMUZ BAŞLIYOR!

Başvuru tarihleri: 13-16 Haziran 2023 tarihleri arasında 13.00-19.00 arasında.

Ön kayıt yoktur.

Başvurular şahsen yapılacaktır.

Başvuru sırasında istenen belgeler:

-Öğrenci kimlik fotokopisi

-Devam ettiği okuldan aldığı öğrenci belgesi

-Size vereceğim başvuru dilekçesi

Gerekli kontenjana açılması halinde atölyelerimiz açılacaktır. Tüm duyuruları buradan takip etmeniz gerekmektedir.

Atölye gruplarımız afişte aynı renkte belirtilmiştir. Tercihlerinizi ve açılmaması halinde 2. seçeneğinizi belirlemiş olarak kuruma geliniz.

Herhangi bir soru olması halinde kurumu aramayınız.

İletişim için mail adresimiz: istanbulfuatsezginbilsem.meb@gmail.com

Sevgili öğrencilerimiz,

İngilizce Proje öğrencilerinin hazırladığı ve sunacağı “Spelling Bee” Yarışmasına katılmak isteyen 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz aşağıda verilen linkten kayıt oluşturabilirler.

Tarih: 3 Haziran Cumartesi, 2023,

Saat: 11:00

Link: https://forms.gle/TKdikbBk8QpgWFT5A

Nis

Kurum temizlik, proje, atölye, sarf malzeme giderleri ile 3 personel giderimiz siz değerli velilerimizin katkısı ile Okul Aile Birlği Bütçesinden karşılanmaktadır. Bilgiler aşağıda mevcuttur:

İBAN: TR850013400000227034900007

BANKA-ŞUBE-HESAP NO: DENİZBANK-1920-ATAŞEHİR-2270349

Müzikalimize bekliyoruz!

UNESCO Projemiz "KÜLTÜRÜM GELECEĞİM" ile bağlantılı olarak kurum öğretmenimiz Ayşen ERTÜRKLER öncülüğünde kurum öğrenci ve öğretmenlerimizin yaptığı müzikalde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi / Ataşehir

Tarih: 19.03.2023

MÜZİKAL HAKKINDA BİLGİLENDİRME:

Manisa'da yaşamış olan bir adı da Ayn-ı Ali olarak bilinen dedenin ağzından Yunus Emre ve Hacı Bektaşi Veli gibi Anadolu erenlerinin fikirlerini  ortaya konmuştır. Orkestramız ve solist öğrencilerimiz ile bir öğretmenimiz rol almaktadır. Bilginin davranışa geçirilmesine, toplumdaki farklı görüşlere sahip insanların farklılıklarından kaynaklanan problemleri çözme becerisi oluşturmasına vurgu yapılmıştır.

Size hazırladığımız özel eğitim programı içinde tasarladığımız  müzikalde  kültürümüzün inceliklerini sunuyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak öğrencileri belirlemek üzere yapılacak olan uygulamada tarihler güncellenmiştir.Eğitim öğretime ara verildiği dönemde tanılama uygulamasına girecek öğrencilerin YENİ GİRİŞ BELGELERİ hazırlanmıştır. Devam ettiğiniz okuldan belgenizi imzalı bir şekilde alınız.

AYRICA BU HAFTA SONU (18-19 ŞUBAT 2023) TANILAMA UYGULAMASI YAPILMAYACAKTIR.

Şbt

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm Türkiye'de okulların 20 Şubat'a kadar tatil ilan edildiğini duyurdu.

Şbt

Kurumumuzda tam zamanlı çalışan İngilizce Öğrtmenimiz Seda YEŞİLDAY SAMSAKÇI, 25 Ocak-16 Mart 2023 tarihleri arasında Fulbright Eğitimde Mükemmeliyet ve Başarı Programı kapsamında Amerika Birleşik Devletleri'nde altı haftalık bir profesyonel gelişim eğitiminde olduğundan bu süre zarfında dersleri yapılmayacaktır. Öğrencilerin ders programları bu süre içinde düzenlenecek olup öğretmenimiz geldiğinde eğitime devam edecektir.

Öğretmenimizin kuruma başlama tarihini hakkında süreç içinde bilgilendirme yapılacaktır.

Ock

Tales Matematik ve Tales Fen Bilimleri Yarışmalarına Hazırlık Denemesi Bilgilendirmesi:

Ock

Sayın veli,

Seçtiğiniz atölyelere göre ders programı aşağıdaki gibidir.Kurumumuzda kantin olmadığından öğrenciler beslenmesini getirebilir. Öğrenciler atölye sınıflarını kuruma geldiğinde öğrenecektir.

Herhangi bir sorun olması veya azil durumlarda istanbulfuatsezginbilsem.meb@gmail.com 'dan iletişim kurabilirsiniz.

NOT: Öğrenciler kalem kutusunu getirmeli.