Değerli velilerimiz,

Öğrenciniz 4 oturum sürecek Kariyer Rehberliği grup çalışmasına katılmak istiyorsa aşağıdaki formu doldurarak öğrenci adına başvurunuzu yapabilirsiniz.  Oturumlar kurum Psikolojik Danışmanımız Hatice UÇGUN tarafından yürütülecektir. Her oturumun süresi yaklaşık 80-90 dk arasıdır. Oturumlar kapalı grup çalışması olarak devam edecek olup devam zorunluluğu vardır.

OTURUMLAR: PERŞEMBE GÜNLERİ  SAAT 16:40-18:10 ARASI 50 NOLU DERSLİKTE YAPILACAKTIR.

Değerli velimiz,

Öğrenciniz 4 oturum sürecek Kariyer Rehberliği grup çalışmasına katılmak istiyorsa aşağıdaki formu doldurarak öğrenci adına  başvurunuzu yapabilirsiniz.  Oturumlar kurum Psikolojik Danışmanımız Hatice UÇGUN tarafından yürütülecektir. Her oturumun süresi yaklaşık 80-90 dk arasıdır. Oturumlar kapalı grup çalışması olarak devam edecek olup devam zorunluluğu vardır.

KONTENJANIMIZ 15 öğrenciyle sınırlıdır.   OTURUMLAR SALI GÜNLERİ  SAAT 16:40-18:10 ARASI 50 NOLU DERSLİKTE YAPILACAKTIR.

MATBEG kayıtlarımız başladı!!

18 Eylül- 31 Aralık tarihlerinde kayıtlarınızı bireysel başvuru yaparak matbeg.com internet sitesinden KAYIT yazan yerden gerçekleştirebilirsiniz. Okul olarak İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi'ni seçmeniz gerekmektedir.

Bu süreçte maillerini takip etmeniz önemli.

(Şubat ayı içerisinde bilgilendirme mesajları gelecek.)

MATBEG sınavı için örnek sorular da bulunmadığından öğrenciler için özel bir çalışma yapılmayacaktır.

Ekm

Tabloda sınıf seviyesi günleri ve saatleri belirtilen atölye başvurularımız başlamıştır. Aşağıdaki tabloyu inceleyip dijital form üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru Formu: https://forms.gle/SDQeJUrT6TLkS2vc9

Son başvuru tarihi: 11 Ekim 2023

Ekm

21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00 ‘da Okul Aile Birliği seçim toplantımız yapılacaktır.

Değerli velilerimiz, hem tanışalım hem Okul Aile Birliği velilerimiz kimler dir, neler yaptılar bugüne kadar ve neler yapacaklar konuşalım. Herkesi davet ediyoruz.

Kanada Merkezli Uluslararası Caribou Matematik Yarışması başvuruları başladı.

Bu yarışma ile öğrencilerimizin matematiğe farklı bir pencereden bakarak uluslararası düzeyde matematik problemleri çözebilmelerini hedefliyoruz. Başvurular için aşağıda belirtilen linki doldurmanız gerekmektedir.

Başvuru ücretli olup bireysel değil kurumdan yapılması gerekmektedir. Sınava katılmak isteyen öğrencileirmiz dijital formu doldurup Okul Aile Birliği hesabına 100 tl yatırmanız yeterlidir.

Ödeme kuruma bağış olarak değil sınav başvuru ücreti olduğundan açıklama kısmına"Caribou Mat Yarışması-Öğrenci Adı Soyadı" yazınız.

İBAN: TR850013400000227034900007

BANKA-ŞUBE-HESAP NO: DENİZBANK-1920-ATAŞEHİR-2270349

BAŞVURU İÇİN SON TARİH: 10 EKİM 2023

Yeni kayıt öğrenci velilerimiz,

Kurum tanıtım ve bilgi toplantımıza davetlisiniz.

Kurumumuza kayıtlı tüm öğrenciler için 26 Eylül 2023 tarihinde açılacaktır.

Öğrencilerimiz ders programına Pazartesi günü itibari ile E-Bilsem üzerinden bakıp ve orda belirtilen gün ve saatte dersine gelmelidir.

DERS SAATLERİMİZ:

1. DERS: 16.30-17.10

2. DERS: 17.20-18.00

3. DERS: 18.10-18.50

4. DERS: 19.00-19.40

E-BİLSEMDEN DERS PROGRAMINA NASIL BAKILIR?

ÖRNEK:

B2/Hİ-2--A28

BYF2 GURUBU-HAFTAİÇİ-SALI-A6 SINIFI

Ö6/HS-6-RES-S18

ÖYG6 GRUBU-HASTASONU-RESİM DERSİ-SABAH 18 NOLU GRUP

P1/Hİ-5-FEL-A1

PROJE 1 GRUBU - HAFTAİÇİ - CUMA - FELSEFE DERSİ - A1 GRUBU

D2/Hİ-4—A5

DESTEK2 SINIFI – HAFTAİÇİ - PERŞEMBE – A5 GRUBU

U/Hİ-45--A1

UYUM GRUBU- HAFTAİÇİ HER GÜN GELECEK-45. GRUP-A1 GRUBU

not:

E BİLSEM Modülüne E Okul bilgilerinizle veli tarafından giriş yapınız.

LİNK: https://bilsem.meb.gov.tr/BLSLoginOgr.aspx

Bu yıl kurumumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin gelmesi gerekmektedir.

Uyum dönemimiz 11.09.2023-22.09.2023 tarihleri arasında hafta içi her gün 16.30-19.40 saatleri arasında yapılacaktır.

NOT: Kurumumuzda kantin olmadığından öğrencilerimiz hazırlıklı gelmelidir.

Merhaba 7. ve 9. sınıfa geçen öğrenci velilerimiz,

ÖYG1 ve PROJE grupları ders seçim sürecimiz için

25 Ağustos son gün.

Sizlere gönderilen mail ile ders seçiminizi yapabilirsiniz. Mail gelmeyen velilerimiz (mail adresi güncel olmayan veya sistemsel hata kaynaklı) kuruma uğramanız gerekmektedir.

Kuruma uğrayamayanlar bu maile dönüş yapabilir: fuatsezginbilsem@gmail.com

YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERİMİZ HOŞGELDİNİZ!

Tüm duyuruları aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

Sadece grubunuzu takip ediniz.