Nis

İstanbul Blim ve Sanat Merkezi olarak Antalya´da düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivalinde Değerli Öğretmenlerimizin ve Öğrencilerimizin büyük emeklerle ortaya çıkardıkları çalışmaları sergilediler.

Nis

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Eyup SUCU ´nun Takım Koçluğunu yaptığı "ŞİMŞEK SULAR" takımı 15 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen 2018 FLL JR. yarışmasında "USTA YAZILIMCI" ödülünü kazandılar.

Nis

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Rehberlik Servisi Veli Seminerleri Takvimi belirlenmiştir.

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi olarak, İzmir Konak Fatih Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin dileklerini gerçekleştirmiştik. Konak Fatih Mehmet Ortaokulu öğrencilerinden kurumumuza teşekkür mektupları ve hediye kitap ayraçları geldi. Fatih Mehmet Ortaokulu öğrencileri ve Yöneticilerine hediyeleri için teşekkürler.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi olarak, İzmir Konak Fatih Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin dileklerini gerçekleştirdik.

Başakşehir Living Lab 2017 İnovasyon Yarışmasında Robistim Kulübümüz 1. oldu. Ekip Lideri Bekir BAYRAK Hocamızı ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Teşekkürler ROBİSTİM.

Kıymetli Velilerimiz;

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Rehberlik Servisi Veli Seminer Takvimi ektedir.

11 Aralık 2017 tarihinden itibaren uyum gruplarımız destek çalışmalarına başlamışlardır.

Kas

Kurumumuz Uzm. Psikolojik Danışmanı Oğuzhan YAVUZ´ un liderliğinde Proje grubu öğrencilerimiz Aşkım Burçe TUNAY ve Güldeniz Aksoy,  Yeşilay’ın ev sahipliğinde, 27 – 28 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Uluslararası 4. Teknoloji Bağımlılığı Kongresinde "Özel Yeteneklilerde İnternet ve Oyun Bağımlılığı" konulu Poster Bildirilerini sunmuşlardır.

Kas

İstanbul Bilim Sanat Merkezi Z Kütüphanesinde bulunan yaklaşık olarak 5000 adet kitap, bir grup lise öğrencisinin okullarında üstlendikleri sosyal sorumluluk  projesi kapsamında kategorize edilmiştir. Çalışma, merkezimizin Dil Sanatları Öğretmeni Dr. Şerefnur Atik rehberliğinde gerçekleşmiştir.

Kas

İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi  süreci ile ilgili bilgileri tüm velilerimizin takip etmesi düşüncesiyle sunum paylaşıma açılmıştır.

Kas

4 Kasım 2017´de Konya Bilim Merkezi tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen Sosyal Bilimler Makale Yarışması´nda Tarih kategorisinde öğrencilerimiz Pelin Su KESKİN ve Semiha Zeynep ÖZKAN Tarih kategorisinde  "Selçuklu Sikkeleri" adlı çalışmaları ile mansiyon ödülü kazanmışlardır. Konya Bilim Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya lise öğrencilerine ait 6 kategoride 61 makale çağrılmıştır.