Aile Birliği

Merhabalar Değerli Arkadaşlar,

Online eğitim döneminde bizler evlerimizde olsak da okullarımızda ve merkezimizde çalışmalar, temizlikler, projeler devam etmektedir. Projelerin hazırlanması, öğretmen eğitimleri, öğrencilerimiz için hazırlanan online eğitimler, patent başvuruları, yarışmalara katılım vs gibi süreçlerin beraberinde getirdiği harcamalar, bunların dışında personel maaşları, SGK ödemesi ve genel giderler derken her ay OAB hesabımızdan düzenli bir ödeme yapılmaktadır.

Maalesef Okul Aile Birliğimizin de kaynakları tükenmek üzeredir.

Biliyoruz ki herkes için zor bir dönem . Kimimiz işini kimimiz çok yakınlarını kaybetti bu dönemde. Ama hayat devam ediyor. Gün birlik beraberlik günüdür! Her ay az da olsa düzenli ödeme yapılması bizleri rahatlatacak ve daha rahat planlama yapmamızı sağlayacaktır.

Her zaman bizlere destek olan siz değerli velilerimizden durumu müsait olanların, aşağıda bulunan OAB hesabına az-çok demeden bağış yapmaları, bu dönemi de birlikte aşmamıza önemli derece katkı sağlayacaktır.

Katkı sağlayan, sağlayamayan veya durumu musait olunca sağlayacak olan tüm velilerimize şimdiden çok teşekkürler.

Hesap adi: ISTANBUL FUAT SEZGIN BILIM VE SANAT MERKEZI OKUL AILE BIRLIGI

Banka-Sube-Hesap No: DENIZBANK-(1920)ATASEHIR-2270349-351