YENİ KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

-14 Ağustos-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında şahsen başvuru ile gerçekleştirilecektir.

-Başvurular 11.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

-Tüm velilerimizin belirtilen tarihlere hassasiyetle uymalarını ve ÖNCELİKLE  online yeni kayıt formunu doldurarak kuruma geldikten sonra aşağıda belirtilen evraklar tam bir şekilde elden teslim etmesini rica ederiz.

Online Kayıt Formu Linki: https://forms.gle/GhuiMZZbaKkKjytb7

1) Yeni Kayıt Belgesi - Muvafakat Belgesi

link: meb_iys_dosyalar/34/34/970178/dosyalar/2023_08/03142202_25141244_04140459_YENI-kayit-2023.docx

2) Öğrenci Belgesi (okulunuzdan alınız)

3) İkametgah Belgesi (e-devletten de alabilirsiniz)

4) Okul Giriş Çıkış saatlerini gösteren Belge (okulunuzdan alınız)

NOT: Yeni Kayıt öğrencilerimizin sağlıklı iletişim kurabilmek adına kurulan ilgili telegram gruplarına dahil olması(web sitemizin duyurular kısmını kontrol ediniz), twitter (@istanbulbilsem1) ve instagram(istanbulbilsem) sosyal medya hesaplarını takip etmesini rica ederiz.

*KURUMUMUZA DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN SÜREÇLERİNİN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN GÜNDE 1 KEZ WEB SAYFAMIZI KONTROL ETMENİZİ ÖNERİRİZ.

*TÜM AÇIKLAMALAR WEB SAYFAMIZ ÜZERİNDEN YAPILMAKTADIR. YAPILAN AÇIKLAMALARI TEYİT ETMEK İÇİN KURUM TELEFONLARINI MEŞGUL ETMEMENİZİ RİCA EDERİZ.

İLETİŞİM İÇİN: istanbulfuatsezginbilsem.meb@gmail.com

ÖNEMLİ: Okulu ATAŞEHİR'de olan öğrenciler kurumumuza kayıt olabilir. Başka ilçede öğrenci olanlar Bakanlık tarafından sistemimizde görünemeyeceğinden bu dijital formu doldurmamanız gerekmektedir. Yalnızca öğrencinin okulunun bulunduğu ilçe baz alınmaktadır. Evinizi bulunduğu yere göre kurumumuza kayıt olamazsınız. ÖĞRENCİNİN OKUL KAYDI ATAŞEHİR SINIRLARI İÇİNDE DEĞİLSE BU FORMU DOLDURMAYINIZ.

Yayın: 01.08.2023 - Güncelleme: 03.08.2023 14:30 - Görüntülenme: 2523