Uluslararası Stemolympiad Yarışmasında Büyük Başarı!

Uluslararası Stemolympiad yarışması kapsamında Kodlama, Matematik, Fen ve Mühendislik alanlarında yarışmaya katılan, yarı final ve final yarışmalarından başarılı olan öğrencilerimiz 2 Altın, 3 Gümüş, 3 Bronz ve 3 Onur Madalyası kazandılar.

Kodlama alanında; Ayça Gülşen AL: ALTIN MADALYA,

Matematik alanında; Ateş Özkan: ALTIN MADALYA, Erhan SOLMAZGÜL: GÜMÜŞ MADALYA, Ömer Taha KIZILBAĞLI: GÜMÜŞ MADALYA,

Fen Bilimleri alanında; Rüzgar Mehmet BAHAR: BRONZ MADALYA,

Mühendislik alanında; Ömer Doruk DURUER: GÜMÜŞ MADALYA, İpek Fazlıoğlu: BRONZ MADALYA, Ali Kerem AVCI: BRONZ MADALYA, Berra KARAER: ONUR MADALYASI, Arın KAÇAR: ONUR MADALYASI, Ayşe Naz HALICI: ONUR MADALYASI kazandılar.

Öğrencilerimiz 10-16 Temmuz 2024 tarihinde Hollanda Hague ‘de düzenlenecek STEM Büyük Final etkinliğine katılmaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri EYUP SUCU’yu tebrik eder, başarılarının dünya turnuvalarında da devam etmesini diliyoruz.

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 15:41 - Görüntülenme: 133