TÜRKİYE MATEMATİK YARIŞMASI BAŞVURULARI

Türkiye'de öğrenim gören öğrencilerin derslerde edindikleri matematiksel bilgi-becerilerini geliştirmelerini sergilemeleri ve ulusal düzeyde matematik bilgisinin, sevgisinin sorular yoluyla yaygınlaştırılması amacıyla İlkokul 3 ve 4. sınıf, Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf, Lise Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine 22 Mayıs 2021 tarihinde yüz yüze uygulanacaktır.

Başvurmak isteyen öğrencilerimizin yarışma ücretini (40 TL) okul aile birliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Kurumsal başvuru okul aile birliği üzerinden yapılacaktır.

(Ücret teslimatı kuruma gelerek yapılacaktır.)

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

NOT:

Form 12-18 Nisan 2021 tarihleri arasında açık kalacaktır.

Yarışma ücreti en geç 20 Nisan 2021 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Formu doldurup yarışma ücretini okul aile birliğine yatıran öğrencilerin kesin kayıtları gerçekleştirilecektir.

Türkiye matematik yarışması web adresine ulaşmak için linki tıklayabilirsiniz.

Yayın: 12.04.2021 - Güncelleme: 12.04.2021 12:24 - Görüntülenme: 798