ÖĞRENCİ İZİN DURUMLARI

Öğretmenlerimizle görüşme talepleriniz olduğunda, öğrencilerimizin raporlu olması durumunda yapılması gerekenler aşağıda sıralanmıştır.

NOT: Öğrencinin kursu olması, sosyal etkinliklere katılması, etütünün bulunması, akraba ziyareti veya sadece raporu olmadığı halde "rahatsız" olması durumlarında tüm devlet okullarında olduğu gibi öğrenci devamsız yazılacaktır. Ancak öğrenci okulla beraber gittiği bir gezi, faaliyet, yarışma, proje söz konusu ise bunu dilekce ile bildiriniz.

Kurum mailimiz: istanbulfuatsezginbilsem.meb@gmail.com

Öğretmenlerimizin mail adreslerine de web sitemizin "iletişim bilgileri" bağlantısından ulaşabilirsiniz.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ ALTTADIR.

OLASI DURUMLAR

YAPILMASI GEREKENLER

Öğretmenlerimizle görüşme talebiniz olduğunda

Kurumumuzun web sitesinde öğretmenlerimizin iletişim bilgileri bulunuyor. (yukarıya da eklendi)

Öğretmenimize mail atarak randevu alınız.

NOT: Randevu olmaması durumunda kuruma gelmemenizi ve öğretmnelerimizin derslerini bölmemenizi rica ederiz.

Öğrencinin raporu olduğunda

Kurum mailimize ve ders öğretmenlerimizin mailine

-öğrenci adı soyadı

-öğrencinin kuruma gelmeyeceği gün ve süre

-öğrencinin ders öğretmeni

belirterek ilgili raporu ekleyip dilekçenizi gönderiniz.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ: meb_iys_dosyalar/34/34/970178/dosyalar/2022_03/17145436_OGRENCI-IZIN-BELGESI.docx

Yayın: 31.12.2021 - Güncelleme: 08.05.2023 23:14 - Görüntülenme: 9944