ANAOKULUMUZDA BULUNAN SINIRLI SAYIDAKİ ÖĞRENCİ KONTENJANI İÇİN KAYIT SÜRECİ BİLGİLENDİRME

Değerli Veliler,

İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulunda 2. dönem 5 yaş öncelikli olmak üzere 4 ve 5 yaş grubundan 10 öğrenci için kontenjan bulunmaktadır. Kayıtlar ilk kayıt ya da nakil olarak yapılabilmektedir. Öğrenci farklı bir anaokulunda eğitimine devam ediyor olsa da nakil alınabilmektedir. Eğitim hafta içi her gün 11.30-16.30 saatleri arasında yapılmaktadır. İstek dahilinde atölye, kulüp derslerine katılım sağlanabilecektir.

Kontenjanımız sınırlı olduğundan nakil gelmek isteyen ya da yeni kaydolmak isteyen öğrenci velilerinin, öncelikle bu formu doldurduktan sonra, 14-17 Mart 2023 tarihleri arasında, 13.00-18.00 saatleri arası kuruma gelerek şahsen başvuruda bulunmaları gereklidir. (Kayıt için: 2 adet fotoğraf, Ebeveyn ve çocuk Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, aşı kartı fotokopisi, ikametgâh belgesi getirilmelidir.)

ÖN KAYIT FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın: 25.02.2023 - Güncelleme: 28.02.2024 14:59 - Görüntülenme: 1225