U:UYUM GRUBU

6: CUMARTESİ

S: CUMARTESİ SABAH

Ö: CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA

2022-2023 Eğitim Öğretim yılımız başlıyor.

YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERİMİZ:

12 EYLÜL 2022 Pazartesi günü sadece YENİ KAYIT olan öğrencilerimizin katılacağı oryantasyon programı olan UYUM GRUBUMUZ başlayacaktır. Yeni öğrencilerimiz 2 hafta boyunca haftaiçi her gün 16.40-19.50 saatleri arasında kurumumuzda olacaktır.

KURUM ÖĞRENCİLERİMİZ:

KAYIT YENİLEME yapan kurum öğrencilerimiz ve ara sınıf nakil gelen öğrencilerimiz yukarıda belirtilen Uyum Dönemi bittikten sonra 27 EYLÜL 2022 Salı günü 16.40-19.50 saatleri arasında eğitim öğretime başlayacaktır. Kuruma hangi gün geleceğinizi öğrenmek üzere ders programınıza E-BİLSEM Modülünden bakabilirsiniz. (EBİLSEM Modülüne EOKUL bilgilerinizle girebilirsiniz)

GÜNCELLEME:  Kayıt Yenileme işlemlerimiz uzatılmıştır.

18 Temmuz 2022, 10.00 itibari ile yaz okulumuz açılıyor.

Her atölye 40 dakikadır.

Öğrenci programlarını almayan velilerimiz Pazartesi itibariyle kurumda bulunan listelerden programı edinebilir.

Haz

Anaokulu ön kayıt başvurulamız devam etmektedir.

Ayrıntılı bilgi için kurum idaresine başvurabilirsiniz.

Haz

İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezinde açılacak olan yaz okulu tüm öğrencilere açıktır.

Başvuru Tarihi: 27 Haziran-01 Temmuz

Yaz Okulu Tarihleri: 18 Temmuz-12 Ağustos

Kurum öğrencilerimiz aşağıdaki dijital formu doldurmalıdırlar.

Kurumumuzdan olmayan tüm öğrenciler  dijital formu doldurmasına gerek yoktur. "kendi okulundan alacağı öğrenci belgesi, kurumumuzdan alıp dolduracağı veli muvaffakatnamesi ve öğrencinin kimlik kartı fotokopisiyle" kurumumuza gelerek yüz yüze başvuru yapması gerekmektedir. (10.30-16.00 arası)

NOT: En fazla 2 atölye seçebilirsiniz. Formu 2 kere doldurmanız yeterlidir.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu toplantımız yapılacaktır. Veli toplantısına tüm öğretmenlerimiz katılacaktır. Toplansı online olup ZOOM üzerinden yapılacaktır.

Toplantı Yeri: Online olarak (ZOOM)

Toplantı Tarihi: 08.06.2022 Çarşamba günü

Toplantı Saati: 20.30-22.30 arası

May

11 Haziran 2022 Cumartesi günü 09.30 - 16.00 saatleri arasında İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM'de gerçekleşecek olan Tasarı Geometri Atölyesine katılmak için aşağıdaki elektronik formu doldurunuz.

May

UNESCO'nun desteklediği KÜLTÜRÜM GELECEĞİM Projemiz 8 hafta sürmüş olup kurumumuzun değerli öğretmenleri, Maltepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, değerli velilerimiz ve  sevgili öğrencilerimizin katkısıyla sona ermiştir. Kapanış etkinliği olan SEVGİ VE DAYANIŞMA ŞÖLENİ 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü kurumumuzda gerçekleşecektir.

SEVGİLİ GENÇLER!

6. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienaline gidiyoruz!

17 MAYIS 2022 SALI GÜNÜ

10:00- 15:00 SAATLERİ ARASI

ORADA OLACAĞIZ!

Bize katılmak isteyenler 14 Mayıs 2022 Cumartesi Saat 15.30'a kadar aşağıda linkini bıraktığımız muvaffakatnameyi doldurarak Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Eylem ÖZGÜL ERTEM ve Esra YILMAZ'a teslim edebilirler.

İLGİLİ ÖĞRETMENLER:

EYLEM ÖZGÜL ERTEM ertemeylem@gmail.com

ESRA YILMAZ esranike@hotmail.com

May

eTwinning RECYCLING WİTH STEM projesi kapsamında son webinarlarımızı yaparak projemizi sonlandırdık.

May

eTwinning DESIGN, PRINT, PLAY! projesi kapsamında son webinarlarımızı yaparak projemizi sonlandırdık.