TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye Finalindeyiz!

TÜBİTAK tarafından bu yıl 17. Düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Asya Bölge Finallerinde, İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi olarak 4 proje ile katılım sağlamıştık. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun çabası ve emeği ile iki projemizde bölge derecesi aldık. Danışman öğretmenlerimiz Evrim KAYAPINAR’ın projesi ile BÖLGE BİRİNCİSİ olurken Dr. Gülsüm Yasemin UZ hocalarımızın projesi ile ASYA BÖLGE İKİNCİSİ olduk.

1-    BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

Proje İsmi: Resimli, Dijital Türk Destan ve Masal Kahramanları Sözlüğü

Danışman Öğretmen: Evrim KAYAPINAR

Öğrenciler:

Yasemin Nil Yüksel

Ege Dizi

Doğa Aktulga

2-    BÖLGE İKİNCİLİĞİ

Proje İsmi: Artirilmis Gerceklik Destekli Yenilenebilir Enerji Oyunu

Danışman Öğretmen: Gülsüm Yasemin UZ

Öğrenciler:

Ece Duru Özkan

Buğlem Fazlıoğlu

Projede yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Birinci olan grubumuza ve öğretmenimize TÜRKİYE FİNALİNE BAŞARILAR DİLERİZ.

24-05-2023

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 21:47 - Görüntülenme: 145