TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sonuçları Açıklandı!

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 proje ile finallerdeyiz.

TÜBİTAK tarafından bu yıl 17. Düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Asya Bölge Finallerine, İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi olarak 4 proje ile katılım sağlıyoruz. Danışman öğretmenlerimiz Dr. Gülsüm Yasemin UZ, Dr. Ayşe KALKAN CİNGİ, Evrim KAYAPINAR hocalarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

1-

Proje İsmi: Resimli, Dijital Türk Destan ve Masal Kahramanları Sözlüğü

Yasemin Nil Yüksel

Ege Dizi

Doğa Aktulga

2-

Proje İsmi: Yapay Zeka Uygulamalari Çağında Dil: Kulturel Miras, Atasozleri Örneği

Hasan Yirmibes

Feyza İpek

Barış Yaşar İlhan

3-

Proje İsmi: Artirilmis Gerceklik Destekli Yenilenebilir Enerji Oyunu

Ece Duru Özkan

Buğlem Fazlıoğlu

4-

Proje İsmi:

Özel Yetenekli Öğrencilerin Teknoloji Ve Siber Zorbalık Kavramlarına İlişkin Algılarının Değerlendirilmesi: Bir Metafor Analizi Çalışması

Reyyan Sena Kahraman

Fatma Reyyan Kal

Projede yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

15-05-2023

Yayın: 15.05.2023 - Güncelleme: 15.05.2023 17:44 - Görüntülenme: 365