Tales Matematik ve Tales Fen Bilimleri Yarışmalarına Hazırlık DenemeSınavı

Tales Matematik ve Tales Fen Bilimleri Yarışmalarına Hazırlık Denemesi Bilgilendirmesi:

Ulusal Tales Yarışmaları Online Denemelerine Başlangıç 30 Ocak 2023 Pazartesi günü Saat 10.00, Bitiş 4 Şubat 2023 Cumartesi günü Saat 23.59 tarihleri arasında istedikleri zaman yarisma.talesmatematikmuzesi.com adresinden katılabilirler.

Öğrenciler, "Sisteme Giriş" ekranında yer alan "ÖĞRENCİ GİRİŞİ İçin Tıklayınız." bölümüne tıkladıktan sonra öğrenci T.C. kimlik numarası ile sisteme giriş yapabileceklerdir.

Not: Ulusal Tales Yarışmaları Online Denemelerine masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınızdan girmeniz tavsiye edilir.

Ulusal Tales Yarışmaları Online Denemelerine her öğrenci yalnızca bir kere giriş yapabilir.

Leyla ÖZTÜRK ZORA

Matematik Öğretmeni