İSTANBUL FUAT SEZGİN BİLİM VE SANAT MEREKZİ OLARAK 2024 YILI LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI İSTANBUL ASYA BÖLGE SERGİSİNE 4 PROJE İLE DAVET EDİLDİK!

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Finaline seçilen 4 proje iledavet edildik. Başarılı öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri EVRİM KAYAPINAR, İSMAİL ATEŞ, SELİM ÖKMEN ve SERAP KİLCİ'ye  4-6 Mart tarihlerinde yapılacak olan bölge sergisinde başarılar dileriz.

DANIŞMAN ÖĞRETMEN ADI

ÖĞRENCİ ADI

PROJE ADI

ANA ALANI