Etiket Sonuçları: TÜBİTAK

Ekm

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına kurumumuz müdür yardımcısı Serap Kilci'nin yürütücülüğünü yaptığı Bilim Şenliğimizin açılışı yarın yapılacaktır. Tüm velileirmiz ve öğrencileirmiz etkinliklere ve söyleşilere katılabilir. Ayrıntılar için afişlerimizi inceliyiniz.

Kas

TÜBİTAK 4007 projemiz olan YAŞANABİLİR GELECEK İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 2 Bilim Şenliği projemizi 21-22-23 Ekim 2022 tarihlerinde METROPOL İSTANBUL AVM'de gerçekleştirdik. Proje yürütücülüğünü  Ataşehir İlçe Milli Eğitim müdürlüğü adına kurum müdür yardımızı Serap Kilci yapmıştır. Türkiye'de toplam 49 proje hibe desteği almaya hak kazanmış olup İstanbulda sadece 2 proje geçmiştir. Bunlardan biri olmak gurur kaynağı olurken bu keyifli 3 günde destek veren tüm proje ortaklarımıza öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrenc ve velilerimize teşekkür ederiz.

Projemizin 3. günü TÜBİTAK Başkanı Sn Hasan Mandal da proje alanımızı ziyaret ederek öğretmen atölyelerimize katıldı ve öğretmenlerimizle sohbet etti. Bize zaman ayıran başkanımız Sn Hasan MANDAL'a çok teşekkür ederiz.

Yeni projelerde yine beraber olacağız.

May

Öğrencilerimizden Beyza Ebrar Dilmaç TÜBİTAK Bilgisayar Olimpiyatı Kız Milli Takımına girmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik ederiz ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize bizleri gururlandırdığı için teşekkür dileriz.

May

Öğrencimiz Sinan GENCER TÜBİTAK Genç Matematik Olimpiyat Takımına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik ederiz ve emeği geçen bütün öğretmenlerimizi bizi gururlandırdıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Asya Bölgesine 2 Türkçe, 1 Teknoloji Tasarım olmak üzere 3 proje ile gittik.

Bölgede BİRİNCİ ve ÜÇÜNCÜ olduk. Emek gösteren öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Teknoloji ve Tasarım Dalında BİRİNCİ olan,

Öğrencimiz: Ömer Doruk DURUER

Danışman Öğretmenimiz: Eyup SUCU

Türkçe Dalında ÜÇÜNCÜ olan.

Öğrencilerimiz:

Nil KORUN

Zeynep EGEMEN

Erden Benam AKSOYLU

Danışman Öğretmenimiz: Evrim KAYAPINAR

Ekm

29.09.2021-03.10.2021 tarihleri arasında Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürülüğüne ait, yürütücülüğünü İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Hülya ÖZYÜREK'in yaptığı Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliğinde öğrenciler ve öğretmenler için sağlıklı ekosistem ve doğal çevreyle alakalı atölyeler yapılırken tüm Ataşehir halkı için de bilim söyleşileri yapıldı.