Amerika'da Eğitim Hakkında Bilgilendirme

Amerika Birleşik Devletleri'nin en prestijli burs programı olan Fulbright programı, ülkemizde 1950'den bu yana öğrenci, araştırmacı ve profesyonellere kültürel değişim programları aracıyla akademik faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için burslar sağlar. Fulbright Komisyonu, aynı zamanda Amerikan Dışişleri Bakanlığı resmi yetkili EducationUSA Danışmanlık Merkezi olduğundan, Amerika’da eğitim almak ya da araştırma yapmak isteyenlere ücretsiz, tarafsız ve tam bilgi aktarımını hedeflemektedir. Bu kapsamda Türkiye Fulbright Komisyonu İstanbul Ofisi Direktörü Dr. Betti Delevi, öğrencilerimize, hem Amerika'da eğitimi hem de bursları tanıtmak üzere Zoom üzerinden kapsamlı bir sunum gerçekleştirecek ve sunum sonunda soruları cevaplayacaktır. İlgilenen lise ve mezun öğrencilerimizin muhakkak katılmasını tavsiye ediyoruz.

Tarih: 12 Haziran Pazartesi

Saat 19:00

Toplantı Katılım Kontenjanı: 100 kişi

Toplantı Linki: Öğrencilere bilgi verilmiştir.

Yayın: 08.06.2023 - Güncelleme: 13.06.2023 18:48 - Görüntülenme: 613