1000 Enstrüman 1000 Umut projesi

Kıymetli Velilerimiz, İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gönüllü Hizmet Vakfı İşbirliği ile 1000 Enstrüman 1000 Umut projesi gercekleştirilecektir. İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi de bu yıl projeye dahil edilen Eğitim-Öğretim kurumları listesinde yer almaktadır. Bu proje kapsamında Gönüllü Hizmet Vakfı tarafından kurumumuza Enstrüman bağışında bulunulacaktır ve bu enstrümanlarla da öğrencilerimizin Haziran ayında 5(beş) eserden oluşan bir konser vermeleri istenilmektedir. Bu nedenle Velisi olduğunuz öğrencinizin hangi enstrümanı çalmak istediği ile ilgili bilgi edinme formunu doldurmanız gerekmektedir. Bağış yapılacak ve kurumumuzda eğitimleri verilecek enstrümanlar : Gitar, Keman ve Ukulele'dir. Bu form sonucu doğrultusunda enstrüman sayılarını belirleyerek talepte bulunacağız, enstrümanlar Velilerimize zimmetlenerek teslim edilecektir. Eğitimler Müzik Birimi Öğretmeni Figen BULDU tarafından verilecektir.

Gün içerisinde formu doldurmanız gerekmektedir.

NOT:* Egitimler, sıfır seviyeden başlanılacaktır, yani daha önce gitar çalan bir öğrenci gitar eğitimine katılamaz, bunun yerine keman veya ukulele çalabilir, ya da daha önce keman eğitimi olan öğrenci bu projedeki keman eğitimine katılamaz gitar ya da ukulele eğitimlerine başvurabilir. Aynı şekilde projede yer alan öğrencilerimizin kuruma bağışlanan enstrümanları çalmaları gerekmektedir, kendi enstrümanıyla bu projeye katılamaz. **

ilgili form: http://meb.ai/OlpL8t

Yayın: 17.11.2022 - Güncelleme: 17.11.2022 15:15 - Görüntülenme: 490